Chillnani

Min dag började lite sådär.. Tänkte mkt på min farmor som precis opererats i kurdistan för troligtvis cancer men vet inte till 100%. Ingen som berätta hur hon egentligen mår, pappa säger bara hon mår bättre. Men förstår bättre på  hans humör.. Iaf gör allt för att inte tänka på det nu, pallade inte med jobbet heller för visste att jag skulle tänka mkt på det.

För att inte tänka på det va jag med kära kusinen och chillade på storken för de mesta med Shana och Simba. Därefter fick vi sällskap av Rawan och hans tjej.. Och dääärefter av Batol, Tara och Showit haha riktigt nice.

När vi tröttnade betämmde vi oss för att åka till hem till gottsunda för att höra sötnosen Showit sjunga. Självklart va Aiman där också, galet duktiga båda två :)

Kort sammanfattning av dagen för nu är jag trött, ska ta en dusch och bara ta de lugnt framför tv:n :)

Förresten min Hanoni är tillbaka, välkommen tillbaka bror! Nu när du är tillbaka kan vi fira din 18-ärs dag ordentligt!

Love/ Lana

Back in the game

Då va man bloggskrivare igen då haha. Ni får ursäkta utseendet av bloggen, ska fixas.
Sitter här och längtar tills imorn, då älsklings kusinen taba och jag ska ta en dag bara för oss själva och inte göra ngt. Bara vara vi,  it was a loong time ago känns de som. Skönt å lösa allt idag :) Käns som vi glömmer då och då vilken stad vi bor i ibland haha. Uppsala, skitsnackarnas stad? Haha hm vet inte riktigt men nog är folk hära bra på det iaf ;)

Annars har dagen varit underbart mysig, hade saknat dig galet min.

Har inte så mkt att skriva i mitt första inlägg förutom att ni borde kolla in Tabas blogg www.taba.blogg.se . Nybloggare! Hon som fick mig att bli sugen på att börja igen haha ;)

Innan jag säger godnatt vill jag bara säga att jag saknar mina andra tjejor också, har inte glömt er bara för jag inte träffat er en dag lovar ;)
Elena <3

Godnatt 
Love / Lana

Dör för dig 
Bästa Tablo Hassan i hela världen :) <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0